Епоксидни настилки

Безопасността и сигурността са от основно значение за вашия бизнес. Когато става въпрос за подови настилки в работни помещения, машинни магазини, складове или гаражи, избраните от вас материали имат значение. Бетонните подове са едни от най-често срещаните повърхности, които можете да намерите в индустриални площи поради тяхната достъпност и издръжливост. Ако обаче искате да удължите живота на вашия бетон в търговски или промишлени условия, имате нужда от епоксидна настилка, която може да предложи защита от химикали, интензивен трафик лесна поддръжка.

EP 101/156 - Епоксидна тънкослойна, износоустойчива настилка. Иползва се за сухи и мокри работни помещения. С трафик на хора, коли. Гладка или релефна /посипка на кварц/ в цвят по избор. Лесна за почистване и поддръжка. Дебелина на покритието се изпълнява до 1мм.

EP 101/141 - Епоксидна саморазливна, износоустойчива настилка. Иползва се за сухи и мокри работни помещения, с интензивен трафик на хора, палетни колички, мотокари, електрокари, автомобили, камиони. Гладка или релефна /посипка на кварц/ в цвят по избор. Лесна за почистване и поддръжка. Дебелина на покритието 2-4 мм.

Ep 101/134 - Епоксидна саморазливна, износоустойчива настилка. Иползва се за сухи и мокри работни помещения, с по-лек трафик на хора, палетни колички, мотокари, електрокари, автомобили, камиони. Гладка или релефна /посипка на кварц/ в цвят по избор. Лесна за почистване и поддръжка. Дебелина на покритието от 1мм. до 1,5 мм.

НАГОРЕ