ЗА НАС

Актуални предложения

Запишете се за актуални промоции и предложения

14 + 2 =

Изофлор ЕООД е специализирана фирма за доставка и монтаж на индустриални подови настилки на база на реактивни смоли, саморазливни подове с доказани качества, намиращи приложение в предприятия от хранително-вкусовата промишленост и индустриални компании. В стремежа си към съвършенство, непрекъснати познания и собствено ноу-хау, фирма „Изофлор” се превръща в бързо развивща се компания, въпреки сравнително близкия и старт в стройтелния сектор през 2006 г. Компанията се ръководи от базата си в с.Бенковски край Пловдив, разполагаща с материали в наличност достатъчен за бързото изпълнение на всеки обект. Компанията реализира проекти в цялата страна. Специалистите на Изофлор са готови да посетят всеки клиент, без значение в коя точка на България се намира той.

СЪВРЕМЕННА МАТЕРИАЛНА БАЗА

Изофлор разполага със специализирани машини който позволяват на екипа безпроблемно,  както на количественото така и на качественото изпълнение на поетите поръчки. Използване на най-съвременна техника гарантира постигане на желания резултат, затова ние използваме машини и съораженияна от водещите компании в бранша. На разположение е и собствен автопарк, позволяващ бърза доставка на материали до обекта и обезпечаването му без значение къде се намира.

МОТИВИРАН ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ

Най-ценното с което разполагаме в компанията са нашите специалисти, способни да се справят дори с най-големите предизвикателства. Благодарение на  опит, трупан с много години и различни обекти, специалистите на Изофлор наложиха компанията за  лидер в изграждането на индустриални покрития.  За да задоволи нуждите на свойте клиенти персонала е преминал специализация в фирмата производител в Германия.

ПАРТНЬОРИ