ИЗОФЛОР

Индустриални подове и настилки

 

 

ИЗОФЛОР

Готови решения за всяка индустрия

 

 

 

ИЗОФЛОР

Цялостна подготовка, изпълнение и консултации

 

 

ИЗОФЛОР – ИНДУСТРИАЛНИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ

Изофлор ЕООД е специализирана фирма за доставка и монтаж на промишлени подове и настилки на база на реактивни смоли, саморазливни подове с доказани качества, намиращи приложение в предприятия от хранително-вкусовата промишленост и индустриални компании. В стремежа си към съвършенство, непрекъснати познания и собствено ноу-хау, фирма „Изофлор” се превръща в бързо развивща се компания, въпреки сравнително близкия и старт в стройтелния сектор през 2006 г.

СЪВРЕМЕННА МАТЕРИАЛНА БАЗА

Изофлор разполага със специализирани машини който позволяват на екипа безпроблемно, както на количественото така и на качественото изпълнение на поетите поръчки. Използване на най-съвременна техника гарантира постигане на желания резултат, затова ние използваме машини и съораженияна от водещите компании в бранша.

МОТИВИРАН ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ

Най-ценното с което разполагаме в компанията са нашите специалисти, способни да се справят дори с най-големите предизвикателства. Благодарение на  опит, трупан с много години и различни обекти, специалистите на Изофлор наложиха компанията за  лидер в изграждането на индустриални покрития.

ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ВСЯКА ИНДУСТРИЯ

Предприятия от хранително-вкусовата промишленост

Обществени и промишлени кухни

Стерилни помещения

Текстилна промишленост

НАШИТЕ КЛИЕНТИ